Cine suntem

SC. Team Risk SRL este o societate infiintata in anul 2015 avand ca obiect de activitate consultanta in domeniul securitatii.

In anul 2018, ne-am extins activitatea sub brandul ”Team Risk Security” pentru a veni in sprijinul clientilor nostri cu un pachet de servicii integrate si anume – Proiectarea,  instalarea si mentenanta sistemelor de securitate.
Avem 3 specialisti evaluatori de risc la securitatea fizica si colaboram in tara cu alti peste 40 dintre acestia.

Avem in portofoliu peste 800 de societati datorita corectitudinii si profesionalismului echipei noastre.

Un alt atu al Team Risk Security este cel legat de sistemele folosite, care corespund ultimelor tehnologii aparute pe piata internationala in domeniul sistemelor de securitate corelate cu cerintele legislative in vigoare, asigurand astfel o calitate superioara lucrarilor executate si care respecta toate normativele  din domeniu.

Un client multumit reprezinta o buna forma de promovare. De aceea, multi clienti noi ne contacteaza datorita recomandarii firmei de catre clientii vechi. Specialistii nostri va stau oricand la dispozitie pentru orice detalii suplimentare.

 

SERVICII INTEGRATE DE SECURITATE
EVALUAREA DE RISC LA SECURITATE FIZICA

Este procesul prin care unul din specialistii nostri evaluatori autorizati I.G.P.R. identifica factorii si zonele de risc la efractie si securitate fizica ale obiectivului ce face obiectul evaluarii.
In cadrul evaluarii se vor stabili din punct de vedere tehnic si procedural masurile de securitate ce se impun raportate la nevoile beneficiarului si cerintele obligatorii prevazute in Legea 333/2003 si H.G. 301/2012.

image1

PROIECTAREA SISTEMELOR DE SECURITATE

In aceasta etapa proiectantul impreuna cu echipa tehnica se deplaseaza la obiectiv si stabileste solutia optima pentru implementarea unui sistem inteligent de securitate care sa acopere toate zonele de risc identificate in urma evaluarii de risc.

image2

INSTALAREA SI PUNEREA IN FUNCTIUNE

Echipele noastre tehnice vin in sprijinul dumneavoastra cu implementarea sistemului stabilit la cele mai inalte standarde.
Dupa instalarea echipamentelor se configureaza sistemul si se instruieste personalul care este abilitat sa-l utilizeze.
Se semneaza procesul verbal de receptie si sunt predate parolele de acces.

cine-suntem-evaluator-de-risc-la-securitatea-fizica-bucuresti-2
montaj-camere-de-supraveghere-video-2

MENTENANTA

Toate sistemele de securitate instalate trebuie intretinute si testate periodic ( cel putin o data la 6 luni ), pentru a asigura functionarea acestora in parametri normali.

image0

ASIGURARI IN CAZ DE VANDALISM

Societatea noastra pe toata perioada contractuala in cazuri de vandalisme sau alti factori care duc la deteriorarea sau distrugerea echipamentelor de securitate instalate, remediaza prin reparatie sau inlocuire orice componenta a sistemului de securitate existent.

DSC_0344

MONITORIZARE VIDEO SI INTERVENTIE

Dupa instalarea si punerea in functiune a camerelor de supraveghere inteligente, prin partenerii nostri autorizati monitorizam in timp real non stop fiecare zona de risc pentru a fi cu un pas inaintea infractorului si a trimite echipa de interventie intr-un timp cat mai scurt pentru a impiedica evenimentul ce urmeaza sa se produca.

monitorizare-video

PAZA UMANA TEMPORARA SAU PERMANENTA

La fiecare dintre obiectivele evaluate se analizeaza necesitatea instituirii unuia sau mai multe posturi de paza umana, daca este cazul tinand cont de nivelul de risc existent si de bugetul alocat pentru acest serviciu.
Orice post de paza umana poate fi inlocuit cu succes de camerele de supraveghere inteligente, iar prin aceasta metoda nivelul de securitate creste si costul lunar scade considerabil.

paza-umana

Contacteaza-ne acum pentru o evaluare rapida si corecta.