Camere Video

Sisteme supraveghere video | Montaj camere de supraveghere video

Sistemele de Supraveghere Video reprezintă, în ultima perioadă, o soluție viabilă pentru supravegherea zonelor interioare sau exterioare a clădirilor și proprietăților.

Mai mult, aceste sisteme sunt utilizate pe scară largă pentru o serie de aplicații ce au ca scop final minimizarea cheltuielilor unor companii. Ele și-au dovedit eficiența în supravegherea fluxului de producție, ducând la eficientizarea activității.

Stocarea informațiilor poate fi făcută local (pe hard disk) sau pe calculatoare aflate la distanță. Sistemul de supraveghere video poate fi interconectat cu un sistem de alarma la efracție sau cu cel de control acces si pontaj electronic, pentru creșterea eficientei.

 

Sistemele de supraveghere video reprezinta una din metodele cele mai eficiente de combatere a infractionalitatii si de supervizare a afacerii sau locuintei ce permit vizualizarea lor in timp real prin intermediul internetului.

Exista solutii tehnice de supraveghere video destinate spatiilor comerciale mari, depozitelor, halelor de productie, institutiilor financiar – bancare, spatiilor de birouri, hotelurilor, institutiilor de interes public, cat si a spatiilor rezidentiale (apartamente, vile, cabane, case de vacanta, etc). Un sistem de supraveghere video impreuna cu un sistem de detectie si semnalizare efractie ofera un grad ridicat de securitate foarte mare.

 

Instalare și întreținere echipamente pentru supraveghere video

Soluțiile pe care le implementăm au la bază, fără a se limita la acestea, sistemele de supraveghere video IP, ce oferă administratorilor posibilitatea controlului la distanță a afacerii, datorită transmisiei imaginilor în timp real prin intermediul internetului sau a unui serviciu de transport de tip VPN, dedicat acestui scop.

Camerele IP ofera avantaje nete comparativ cu tehnologia analogica, în principal prin calitatea îmbunatățită a imaginii și implicit creșterea numărului de detalii înregistrate.

Sistemul în sine, trebuie privit in principal ca o unealtă de management care oferă informații utile în luarea unor decizii corecte, în timp real, pentru procesele monitorizate.

Contacteaza-ne acum pentru o evaluare rapida si corecta.