Evaluarea de risc la securitatea fizica | Evaluare de risc securitate fizica

evaluarea-de-risc-la-securitatea-fizicaEvaluarea de risc la securitatea fizica este obligatorie pentru toate societatile comerciale, institutii sau alte entitati indiferent de forma de organizare a acestora.

Legitimeaza evaluatorul la momentul vizitei si nu te lasa pacalit de un pret mic aparent atractiv dar care se va dovedi un pejudiciu in momentul in care Analiza de Risc va fi anulata si dumneavoastra sanctionat.

Evaluarea de risc la securitate fizica are o valabilitate de 3 ani, perioada in care evaluatorul raspunde si reprezinta lucrarea in fata organelor competente de control.

Noi evaluam conform legislatiei si aplicam cele mai optime masuri de securitate raportate la nevoile si factorii de risc din unitatea ce face obiectul evaluarii.

Hotărârea Guvernului nr. 301/2012 actualizată conform Hotărârii nr. 1002/2015

 

Evaluarea de risc la securitatea fizica are ca scop identificarea factorilor interni si externi ce afecteaza in mod direct sau indirect securitatea fizica a persoanelor care isi desfasoara activitatea in cadrul unei unitati.

Pentru evitarea contraventiilor prevazute in HG301/2012 si legea 333/2013 precum si intrarea in legalitate, conducatorii unitatilor care detin bunuri si valori au obligativitatea implementarii unor masuri de securitate obligatorii in functie de domeniul de activitate si modul de functionare al acestora.

Sistemele de securitate generate in urma Analizei de risc la securitatea fizica trebuie implementate in maxim 60 de zile de catre unitatile ce fac obiectul unei evaluari prin societati specializate si autorizate de politie.

In urma implementarii sistemelor de securitate conducatorii au obligatia sa asigure mentenanta acestor numai prin firme specializate si autorizate cel putin odata la 6 luni pentru asigurarea functionalitatii acestora.

Prin masuri de securitate intelegem urmatoarele:

1. Sisteme de protectie mecano-fizice
2. Sistem de alarmare la efractie
3. Sistem de control acces
4. Sistem de televiziune cu circuit inchis

Contacteaza-ne acum pentru o evaluare rapida si corecta.