Sisteme de alarma

Alarme | Montaj alarme | Montaj sisteme de alarma

Centrala de alarma este elementul central al sistemului de alarma. Centrala este creierul ce face legatura cu toate elementele din sistem. Acest echipament vital primeste semnalul de la senzorii de detectie, primeste comenzile de la tastatura, trimite semnalul de alarma catre sirena si catre modulul de comunicatie mobil pentru ca evenimentele sa ajunga la telefonul dumneavoastra

Accesoriile centralei
Centrala de antiefractie este o banala placa cu circuite electronice. Pentru a evita defectiuni si pentru a proteja acest echipament, centrala se monteaza intr-o cutie metalica impreuna cu un transformator si un acumulator ce asigura functionarea sistemului pentru 48 de ore in caz de pana de curent. Optional se poate adauga in aceeasi cutie metalica si modulul de comunicare cu telefonul mobil al clientului.

Tastatura
Tastatura reprezinta interfata dumneavoastra cu intregul sistem. De la tastatura plasati comenzi catre sistemul de alarma: armare, dezarmare, programare si configurare

Senzori detectie
Sunt acele echipamentele pe care le montam pe pereti, tavan, geamuri, pentru a surprinde intrusul cat mai repede. Senzorii trimit semnalul de detectie catre centrala de alarma. Sunt de multe tipuri, dar cei mai populari sunt: senzorul de miscare PIR de interior sau exterior, contactul magnetic pe usa si geam si senzorul de geam spart.

Sirena
Sirena reprezinta modalitatea principala de avertizare a unui eveniment. Pe langa starea de efractie, sirena va anunta si cand ati armat sau dezarmat sistemul.

Modul de comunicare intre sistemul de alarma si telefonul mobil al clientului
Un modul optional, insa foarte util. Acest modul se conecteaza la internetul din locatia sistemului, ori foloseste o cartela de telefonie GSM, pentru a comunica cu telefonul dumneavoastra mobil si pentru a permite transmiterea unui semnal de alarma in caz de efractie.

 

Contacteaza-ne acum pentru o evaluare rapida si corecta.